Instructiedag Vesta MAIS-model

341 keer bekeken

Start

2019-12-06 at 09:00

End

2019-12-06 at 17:00

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Croeselaan 15, Utrecht

Het Expertise Centrum Warmte (ECW) organiseert een kennismakings- en verdiepingsbijeenkomst over het Vesta MAIS-model voor gemeenten en energiedeskundigen. Deze training zit inmiddels vol.

Gemeenten krijgen van het Expertise Centrum Warmte ondersteuning bij het opstellen van hun Transitievisie Warmte. Die ondersteuning bestaat onder andere uit een Leidraad met daarin een Startanalyse en een Handreiking voor lokale analyse die gemeenten in oktober 2019 hebben ontvangen.

De Startanalyse is opgesteld door het Planbureau voor de Leefomgeving die daarvoor gebruik heeft gemaakt van het eigen Vesta MAIS-model.  Om ook zelf met dit model te kunnen gaan werken verzorgt het ECW samen met Ecorys trainingen.

Deze tweede ronde aan trainingen worden nog meer toegespitst op de Vesta MAIS-variant en de bijbehorende aannames die gebruikt zijn voor de Startanalyse. Kortom, als je zelf hiermee aan de slag wilt; kom dan naar één van de trainingen.

 Voor deelname aan deze trainingen is een ruime basiskennis van de warmtetransitie en affiniteit met modelanalyses gewenst!

Datum

De bijeenkomst is op vrijdag 6 december 2019 van 09.00-17.00 uur op het kantoor van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), Croeselaan 15, Utrecht. 

Doelgroep

De bijeenkomst is bedoeld voor:

  • Energiedeskundigen en modelleurs
  • Nieuwe gebruikers van het Vesta MAIS-model
  • Gemeenten en andere belanghebbenden die inzicht willen krijgen in de werking van het model
     

Aanmelden

Je kunt je voor deze bijeenkomst niet meer aanmelden.
Had je je al aangemeld? Dan krijg je een week van tevoren een mail met meer informatie.

 

Meer weten?

Lees de informatie over het Vesta-MAIS model op de website van het Planbureau voor de Leefomgeving.

Cookie settings