Herfst meet-up over de Leidraad voor gemeenten - Expertise Centrum Warmte (ECW)

482 keer bekeken

Begin

08-10-2020 om 10:00

Einde

08-10-2020 om 12:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Het ECW organiseert vanaf 8 oktober vier keer op donderdagochtend een Herfst meet-up: een online bijeenkomst voor gemeenten over de Leidraad. Deze meet-up op 8 oktober is speciaal voor gemeenten die in de beginfase zijn van het opstellen van hun transitievisie warmte.

Deze meet-ups staan gepland op 8, 15, 22 en 29 oktober. Hierbij zijn de eerste twee donderdagen bedoeld voor gemeenten die in de beginfase zijn van het opstellen van hun transitievisie warmte. Op 22 oktober is de bijeenkomst speciaal gericht op de adviesbureaus en de bijeenkomst op 29 oktober is bedoeld voor gemeenten die al verder zijn met het opstellen van hun transitievisie warmte. Bij gemeenten die al verder zijn met hun transitievisie warmte en voor adviesbureaus gaat het programma verder de diepte in. 

Alle vier de meet-ups starten met een centraal programma over de vernieuwde Leidraad. Daarin krijg je uitleg van medewerkers van het ECW en het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) en is er ruimte voor vragen.


Verder praten

Daarna kun je in groepjes vragen stellen aan adviseurs van de ECW Helpdesk en verder praten met andere gemeenten. Die groepen delen we in op basis van interesse. Aan het eind kun je nog online netwerken met alle deelnemers.

 

Globaal programma Herfst meet-ups

9.50 uur  Inloop op het digitale netwerkplein

10:00 uur     

  • Welkom en introductie van het Expertise Centrum Warmte (ECW)
  • Presentatie over de Leidraad, onderdeel Startanalyse (ECW)
  • Rondetafelgesprek met PBL en ECW waarin je vragen kunt stellen

11.20 uur 

  • In groepjes verder praten met adviseurs van de ECW Helpdesk
  • Daarna netwerken op het digitale plein

12:30  Einde


Wil je bijvoorbeeld weten welke onderdelen nieuw zijn in de Startanalyse 2020? En wat je kunt met de Startanalyse als jouw gemeente nog gaat beginnen met het opstellen van een transitievisie warmte? Hoe kun je de Handreiking voor lokale analyse gebruiken om de gegevens uit de Startanalyse aan te vullen met lokale informatie? Meld je dan aan voor een van de volgende online-bijeenkomsten op 8, 15, 22 of 29 oktober. 
 

Meld je aan

 

 

Cookie-instellingen