Ronde van Nederland

De Ronde van Nederland is een serie van twaalf bijeenkomsten, georganiseerd door het Expertise Centrum Warmte (ECW) in samenwerking met de provincies. Tijdens deze bijeenkomsten geeft het ECW samen met het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) een toelichting op de toepassing van de Leidraad en hebben deelnemers de mogelijkheid om hier vragen over te stellen.

Leidraad

De eerste versie van de Leidraad verscheen op 15 oktober. De Leidraad bestaat uit twee onderdelen: de Startanalyse van het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) en de Handreiking voor lokale analyse van het ECW. Tijdens de bijeenkomsten worden deze beide onderdelen toegelicht.

Voor wie?

De Ronde van Nederland is primair bedoeld voor professionals die bij gemeenten werken aan de aardgasvrije opgave. Partners van gemeenten, zoals woningcorporaties, energiebedrijven, waterschappen, netbeheerders en bewonersorganisaties, zijn ook welkom. 
Deze bijeenkomst is niet bedoeld voor consultants. Die zijn van harte welkom op 12 december op de de landelijke bijeenkomst in Utrecht

Waar en wanneer?

Op deze pagina vind je een overzicht per provincie. 

 

17 oktober, Flevoland

Meer informatie 

23 oktober, Limburg

Meer informatie

30 oktober, Noord-Holland

Meer informatie 

 

31 oktober, Utrecht

Meer informatie

5 november, Zuid-Holland

Meer informatie 

7 november, Noord-Brabant

Meer informatie

 

12 november, Groningen

Meer informatie

14 november, Fryslân

Meer info en aanmelden

20 november, Gelderland

Meer info en aanmelden

 

26 november, Overijssel

Meer info en aanmelden

28 november, Drenthe

Meer info en aanmelden

9 december, Zeeland

Meer info en aanmelden

 

Landelijke bijeenkomst 12 december 

Ben je niet in de gelegenheid om de bijeenkomst in je eigen provincie bij te wonen? Of ben je consultant en wil je ook naar een Ronde van Nederland? Kom dan op 12 december naar de landelijke bijeenkomst in Utrecht.