Transitievisie Warmte: producten en documenten die je helpen

Op deze pagina staan producten en documenten bij elkaar die je kunnen helpen bij het maken van een Transitievisie Warmte. Een aantal staat op deze ECW-website, voor andere vind je een verwijzing naar externe sites. We hebben de links erbij gezet.

Op de pagina's waar ze vandaan komen, vind je over die producten en documenten uitgebreide informatie. Bijvoorbeeld op de pagina over de Startanalyse lees je meer over wat een gemeenterapport en een datapakket is. Hier vind je alleen een overzichtslijst.
 

De Startanalyse (onderdeel van de Leidraad)

1. Viewer
Bekijk de viewer op de themasite van het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) over de Startanalyse Leidraad Transitievisie Warmte. Log eerst in. Daarvoor heb je een wachtwoord nodig. Die krijg meteen je als je een mail stuurt naar het ECW.

2. Het gemeenterapport ‘Startanalyse aardgasvrije buurten’
Dat bestaat uit 2 delen:

  •  (In PDF) Een algemene uitleg over de Startanalyse en een toelichting op het buurtspecifieke rapport. Deze informatie staat op de site van het PBL.
     
  • De buurtspecifieke rapporten:  per gemeente kun je alle tabellen/figuren in 1x downloaden. Het uitpakken van het bestand doe je met een programma zoals 7-zip (niet met het standaard un-zip programma van Windows). Deze informatie vind je op de themasite van het PBL over de Startanalyse Leidraad Transitievisie Warmte. Log eerst in, zie 1.

3. Datapakket met gebouwspecifieke gegevens
Het datapakket stuurt het PBL op verzoek naar de betreffende gemeente. Stuur een mail  naar: startanalyse@pbl.nl

 

Achtergrondinformatie Startanalyse

 

Handreiking voor lokale analyse


Proces 

 

Kennis & vragen


Het Vesta MAIS-model (voor experts)

 

 


 

 


 
Cookie settings