Update Lente meet-ups

March 09, 2020
416 keer bekeken

Doordat live-bijeenkomsten door de nieuwe Corona-maatregelen tot 1 juni niet door kunnen gaan, denken we na over een alternatief voor de Lente meet-ups. Hieronder lees je het oorspronkelijke programma. Geef je vooral op, dan houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Omdat er een vernieuwde versie van de Leidraad Aardgasvrije Wijken komt, organiseert het Expertise Centrum Warmte in mei op 5 locaties verspreid over het land een Lente meet-up. De Helpdesk zit voor vragenstellers klaar.

Het zijn sessies die starten met een presentatie van een half uur over de geactualiseerde en uitgebreide versie van de Leidraad - die vanaf de vernieuwde versie ‘Leidraad Aardgasvrije Wijken’ wordt genoemd. Daarna is er heel veel tijd voor het stellen van vragen, al dan niet individueel. Het zijn informele sessies, dus je bent de hele middag welkom, maar je kunt ook gewoon even binnenlopen om je vragen te stellen. De meet-ups zijn bedoeld voor gemeenteambtenaren en voor adviseurs die aantoonbaar in opdracht van een bepaalde gemeente werken aan de Transitievisie Warmte.

Vijf locaties

De Lente meet-ups organiseren we op de vijf verschillende locaties van RVO: in Den Haag, Utrecht, Assen, Zwolle en Roermond. Je kunt de locatie kiezen die voor jou het makkelijkst te bereizen is. We kijken nog of er behoefte is aan een zesde locatie, in Zuid-West Nederland.

Vragen en aanmelden

Onze helpdeskmedewerkers kijken graag mee naar de situatie in de gemeente waar jij werkt. Je vragen over de Leidraad kun je eventueel al van tevoren opsturen. Zo kunnen we al iets voor je uitzoeken als dat nodig is. Je vragen kun je insturen via het aanmeldformulier of later nog via het contactformulier. Dat vind je bij het kopje Contact op de site van het ECW. 

De data

Assen: donderdag 7 mei Assen

Utrecht: woensdag 13 mei

Den Haag: maandag 18 mei

Zwolle: donderdag 28 mei

Roermond: datum volgt

 

Blijf op de hoogte

Geen nieuws meer missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief, een coproductie van het Expertise Centrum Warmte (ECW) met het Programma Aardgasvrije Wijken (PAW). 

 

Images

Twitter

Cookie settings