Meld je aan: Herfst meet-ups over de Leidraad

17-09-2020
623 keer bekeken

We organiseren vanaf 8 oktober vier keer een Herfst meet-up: een online bijeenkomst voor gemeenten over de vernieuwde versie van de Leidraad. Je kunt daarbij rekenen op persoonlijke ondersteuning van de Helpdesk.

In de vorige nieuwsbrief las je er al over, en natuurlijk stond het al op de website: het ECW organiseert vanaf begin oktober een reeks Herfst meet-ups over de vernieuwde versie van de Leidraad. Inmiddels zijn de data bekend en kun je je aanmelden voor één van de bijeenkomsten


Uitleg en vragen stellen

Alle vier de meet-ups starten met een centraal programma over de vernieuwde Leidraad, hulpmiddel bij het maken van een transitievisie warmte.

Daarin krijg je uitleg van medewerkers van het ECW en het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) en is er ruimte voor vragen. Welke nieuwe onderdelen zitten er bijvoorbeeld in de Startanalyse 2020? En wat kun je met de Startanalyse als jouw gemeente nog gaat beginnen met het opstellen van een transitievisie warmte? Hoe kun je de Handreiking voor lokale analyse gebruiken om de gegevens uit de Startanalyse aan te vullen met lokale informatie? Bij gemeenten die al verder zijn met het opstellen van hun transitievisie warmte en voor adviesbureaus gaat het programma verder de diepte in. 

Verder praten

Daarna kun je in groepjes vragen stellen aan adviseurs van de ECW Helpdesk en verder praten met andere gemeenten. Die groepen delen we in op basis van interesse. Aan het eind kun je nog online netwerken met alle deelnemers. (Wij zijn ook benieuwd hoe dat gaat!) Lees hoe de eerste meet-up is gegaan.

Meer informatie en meld je aan

 

 

Afbeeldingen

Twitter

Cookie-instellingen