Terugkijken kennis- en leerbijeenkomst transitievisie warmte

18-02-2021
2813 keer bekeken

Op maandag 15 februari organiseerde het Expertise Centrum Warmte (ECW) in samenwerking met het Programma Aardgasvrije Wijken (PAW) een online kennis- en leerbijeenkomst over de ervaringen van gemeenten bij het maken van een transitievisie warmte. Je kunt deze bijeenkomst nu terugkijken.

Rinske de Jong, regisseur van deze kennis- en leerbijeenkomst: “Ik ben erg blij met de hoge opkomst; er waren ruim 100 deelnemers, waaronder 80 gemeenten. Hierdoor hebben veel gemeenten antwoorden op hun vragen over de transitievisie warmte kunnen krijgen.” Tijdens de bijeenkomst waren er presentaties van de stedelijke gemeente Gouda en de landelijke gemeente Dronten. Heel verschillende gemeenten met elk hun eigen aanpak; de aansprekende presentaties zorgden voor een levendige discussie in de openbare chat.

Na de presentaties van de beide gemeenten, konden deelnemers vragen stellen aan de expert vanuit het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Zo kregen de deelnemers de nieuwste info over de transitievisie warmte, het uitvoeringsplan en de Omgevingswet.

Terugkijken

Ben je nieuwsgierig wat er tijdens deze bijeenkomst precies is besproken? Geen probleem! Je kunt het evenement namelijk makkelijk terugkijken.

Vragen

Heb je naar aanleiding van de kennis- en leerbijeenkomst vragen, neem dan contact op met de gezamenlijke helpdesk van het PAW en het ECW.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen