Leidraad 15 oktober beschikbaar

30-09-2019
2637 keer bekeken

Op 15 oktober komt de Leidraad beschikbaar voor gemeenten. De Leidraad is een hulpmiddel bij de Transitievisie Warmte en wordt ontwikkeld door het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) en het Expertise Centrum Warmte (ECW).

De Leidraad bestaat uit een Startanalyse van het PBL en een Handreiking voor lokale analyse van het ECW. Beiden komen vanaf 15 oktober beschikbaar. De Startanalyse is in de periode 15 tot 30 oktober alleen toegankelijk voor gemeenten. Vanaf 30 oktober is deze voor iedereen beschikbaar. In de periode van 15 tot 30 oktober kunnen gemeenten de beschikbare data alvast bekijken en ontdekken wat de Leidraad voor hen kan betekenen.

Om de resultaten van de Startanalyse voor jouw gemeente te kunnen opvragen, is het noodzakelijk dat één vaste contactpersoon per gemeente, die betrokken is bij de Transitievisie Warmte, zich bij ons registreert. Deze krijgt van het Expertise Centrum Warmte een inlogcode toegezonden. 

Update 21 oktober: Van 15 tot 30 oktober 2019 is de Leidraad exclusief beschikbaar voor gemeenten. Om gemeenten toegang te geven tot de Leidraad heeft het ECW e-mailadressen verzameld van gemeenteambtenaren die werken aan de Transitievisie Warmte. Inmiddels heeft het ECW hiervoor per gemeente een contactpersoon in beeld. De inschrijving is daarmee gesloten.

Blijf op de hoogte

Geen nieuws meer missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief, een coproductie van het Expertise Centrum Warmte (ECW) met het Programma Aardgasvrije Wijken (PAW). 

 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen