Herfst meet-ups over Leidraad voor gemeenten

27-08-2020
1809 keer bekeken

Het ECW organiseert vanaf begin oktober de Herfst meet-ups: bijeenkomsten voor gemeenten over de vernieuwde versie van de Leidraad, hulpmiddel bij het maken van een transitievisie warmte. Je kunt ook weer rekenen op persoonlijke ondersteuning van de helpdesk.

Geen overbodige luxe, want er zijn veel verbeteringen doorgevoerd in de Leidraad. Je kunt deze bijeenkomsten vergelijken met de Ronde van Nederland van vorig jaar. We nemen wel het zekere voor het onzekere: we organiseren de meet-ups online. Je moet dus helaas je eigen koffie en koekjes klaarzetten.

Online heeft ook voordelen en daar maken we gebruik van. We kunnen nu bijeenkomsten organiseren die meer op maat zijn. Je kunt je inschrijven voor een sessie die bij jou past: je staat nog aan het begin van het maken van een transitievisie warmte of je bent er al verder mee. Er zal ook een speciale bijeenkomst komen voor adviesbureaus.
 

Centrale sessie en napraat

Het ECW is nog druk aan het voorbereiden, maar globaal denken we aan een  centraal programma over de Startanalyse 2020 met daarna de mogelijkheid om in kleine groepjes na te praten met de helpdeskmedewerkers. Bij hen kun je al je vragen stellen en vaak direct het antwoord krijgen.

 

Aanmelden?

Had je je al aangemeld, voor de bijeenkomsten die in het voorjaar waren gepland? Dan sturen we je een nieuwe uitnodiging. Voor alle anderen: laat je e-mailadres achter en we sturen je een bericht zodra de data bekend zijn en je je kunt aanmelden!

 

 

 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen