Graag jouw feedback op de template businesscase warmtenetten

23-08-2020
6550 keer bekeken

Het ECW heeft in mei van dit jaar de template businesscase warmtenetten op de website gepubliceerd. Wij gaan deze template onderhouden en verder ontwikkelen. Dat doen we op basis van feedback van gebruikers, aanvullende inzichten, verandering van wetgeving en ontwikkelingen in de markt.

Gebruikerservaringen zijn voor ons zeer waardevol bij het bepalen van verbeter- en ontwikkelpunten voor de template.

Wanneer is het interessant om een warmtenet te ontwikkelen? Daarvoor biedt het ECW een template, ontwikkeld door TNO, voor het maken van een businesscase voor een warmtenet. Omdat de eerste organisaties met de template aan de slag zijn gegaan, is nu een goed moment voor het ECW om gebruikerservaringen op te halen. Daarom vanuit het ECW het verzoek aan de organisaties die inmiddels werken met de template businesscase warmtenetten, of ze bereid zijn om mee te doen aan een feedbackgesprek. Daarbij zal de focus liggen op het functionele gebruik en werking van de template. Bijvoorbeeld: Is het model begrijpelijk opgezet? Zijn aanvullende functionaliteiten wenselijk? Zijn aanvullende output-parameters wenselijk? Is de output goed bruikbaar voor de organisatie?


Feedbackgesprek

Het feedbackgesprek zal telefonisch zijn en zal naar verwachting maximaal een halfuur van je tijd in beslag nemen. Wil je meedoen, stuur dan een bericht aan Tim Mooiman van het ECW via ons contactformulier. Wij nemen dan contact met je op om het gesprek in te plannen. We verwerken de informatie uiteraard anoniem. Jouw contactgegevens delen we niet en gebruiken we ook niet voor andere doeleinden.

Het ECW hecht veel waarde aan de gebruikservaringen uit de praktijk om de template verder te ontwikkelen en te optimaliseren. We stellen je medewerking alvast dan ook zeer op prijs.

 

 

 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen