Vernieuwde Leidraad gepubliceerd voor gemeenten

03-09-2020
4000 keer bekeken

Op donderdag 3 september is de vernieuwde Leidraad gepubliceerd. De Leidraad bestaat uit de Startanalyse en de Handreiking voor lokale analyse. De Startanalyse is tot 24 september exclusief toegankelijk voor gemeenten, de handreiking is direct openbaar.

In een eerder bericht vermeldden we al wat de belangrijkste wijzigingen in de vernieuwde Leidraad zijn. Naast de Leidraad zijn de bestaande factsheets geactualiseerd en is een aantal nieuwe factsheets ontwikkeld. In de aangepaste infographic zie je welke aanpassingen er op woningniveau nodig zijn voor de verschillende strategieën en de Handreiking voor lokale analyse is vanzelfsprekend in lijn met de Startanalyse 2020 aangepast.

Aan de slag met de Leidraad

De Leidraad biedt een solide basis voor het maken van een analyse die jouw gemeente kan gebruiken bij het opstellen van een transitievisie warmte en uitvoeringsplannen. Werken aan de warmtetransitie zal voortdurend nieuwe inzichten opleveren die gedurende dat proces kunnen worden benut. De vernieuwde Leidraad verenigt de beste inzichten van dit moment en is een goede basis om aan de slag te gaan. Het ECW blijft op de hoogte van ontwikkelingen en kan gemeenten ondersteunen hoe met deze ontwikkelingen om te gaan.

Heb je vragen? Neem dan contact op met de adviseurs van onze Helpdesk.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen