Stel al jouw vragen over de warmtetransitie tijdens het online inloopspreekuur

14-05-2021
1015 keer bekeken

In mei en juni kun je elke dinsdagmiddag tussen 12.00 en 14.00 uur met al je vragen, opmerkingen en verwondering over de warmtetransitie binnenlopen in ons online inloopspreekuur.

We merken dat ons contactformulier voor sommige gemeenten onpersoonlijk aanvoelt. Ja, je krijgt antwoord op je vraag en er wordt gebeld als de vraag of opmerking te complex is voor een mailt. Toch zou het fijn zijn om direct de experts van het ECW te spreken. Dat horen we van verschillende gemeenten - Roy Blokvoort.

Elk inloopspreekuur heeft een thema

Twee experts van dit specifieke thema zitten klaar om jouw vragen te beantwoorden. Maar er is ook altijd een expert met algemene kennis aanwezig, waardoor we in principe alle vragen kunnen behandelen. Vragen die we niet direct kunnen beantwoorden registreren we en gaan we mee aan de slag. Heb je geen vraag, maar wil je over een onderwerp sparren? Ook daar is ruimte voor.

Aanmelden is niet nodig

In de kalender op onze website vind je een link naar Microsoft Teams  die je binnenlaat in het inloopspreekuur. Ook zie je welk thema wordt besproken en welke experts er op die dag voor je klaar zitten. Vervolgens is het vrij simpel: je klikt op de link, je komt in onze lobby terecht, en de experts laten je binnen. We hopen je binnenkort te zien tijdens ons inloopspreekuur!

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen